Dürüst Manav Projemiz ile Öğrencilerimize

Dürüst Manav Projemiz ile Öğrencilerimize "Dürüstlük" değerini kavramalarına katkıda bulunduk.

Okulumuzda her ay bir kaç değerimiz ele alınarak öğrencilerimize kavratılmaktadır. Mart ayınde " Dürüstlük" değeri tüm okulda işlenmektedir. Öğrencilerimizde " Dürüstlük " değerinin daha iyi kavratılması amacıyla, öğretmenimiz Ahmet POTUK, Müdür Yardımcımız Nurettin ARAS ve Rehber Öğretmenimiz Güler KAYA nın gayretleriyle  " Dürüst Manav" projesi bir hafta süreyle uygulanmıştır. Proje kapsamında okulun uygun bir alanına manav tezgahı kurulmuş, Çeşitli sebze ve meyveler tezgaha yerleştirilmiş. Her yiyeceğin fiyatı kasanın üstünde yazmaktadır. Ancak bu tezgahta satıcı yoktur. Sadece  orada bir para kumbarası konulmuştur. Öğrencile-rimiz satıcı olmayan tezgahtan istediği meyveyi seçip alacak ve ücretini de, hiç kimse olmasa bile, kumbaraya atacaktır. Hem meyve sebze yemiş olacaklar hem de dürüstük kavramını uygulamalı olarak öğreneceklerdir. Hafta bitince sayılı olarak konulan ürünler ve tahmini kumbaradan çıkması gereken para hesaplanmış olup sonuç çok sevindirici olmuştur. Çocuklarımızı dürüstlüklerinden dolayı kutluyor ,emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

25.03.2018 683

25-03-201825-03-201825-03-201825-03-201825-03-2018