Huzur Evi Ziyaretimiz ve Yaşlılar Haftası Etkinliklerimiz

Huzur Evi Ziyaretimiz ve Yaşlılar Haftası Etkinliklerimiz

Okulumuz üçüncü sınıf öğrencilerinden bazıları, Öğretmenimiz Esra AKBULUT EREN  ve Güler KAYA ile birlikte Ali Osman Sönmez Huzur Evi´ ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin halini hatrını sordular. Ayrıca 3-E Sınıfı öğrencilerimizin hazırlayıpsunduğu yaşlılar haftası programına mahallemizdeki büyüklerimizi davet ettik.

19.03.2015 1386

  Okulumuz üçüncü sınıf öğrencilerinden bazıları, Öğretmenimiz Esra AKBULUT EREN ve Rehber Öğretmenimiz Güler KAYA ile birlikte Ali Osman Sönmez Huzur Evi´ ni ziyaret ettiler . Öğrencilerimiz huzurevinde ikamet eden yaşlılarımıza küçük ve anlamlı birer hediye takdim ederek sohbet edip hallerini ve hatırlarını sorarak onlardan da önemli tavsiyeler aldılar.Okulumuz 3-E sınıfı öğrencilerimizn hazırlayıp sunduğu mahallemizdeki büyüklerimizi de davet ettik. Misafirlerimizin keyifle izlediği anlamlı program için 3-E Sınıfı öğrencilerimize ve öğretmenimiz Esra AKBULUT EREN´e teşekkür ediyoruz.    

 

 yaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılaryaşlılar huzur evihuzur evihuzur evihuzur evihuzur evihuzur evihuzur evihuzur evihuzur evi