Kendi Masalını Oluştur Projemiz Başarıyla Uygulandı

Okulumuza ait olan ve Bursa İl Milli Eğitim Projesi Olarak da benimsenip Bursa İlindeki tüm ilkokullarda uygulanması düşünülen, 2015-2016 Öğretim Yılında 21 okulda pilot uygulaması başlatılan " Kendi Masalını Oluştur Projesini" Proje sahibi okul olarak başarılı bir şekilde uyguladık.

21.06.2016 2047

Kendi Masalını Oluştur Projemizin amacı, ilkokul çocuklarının sosyal ve kişilik yönünden gelişimine katkı sağlamak, öz güven duygularını geliştirmek amacıyla hayal güçlerini kullanarak sınıfça tamamen kendilerinin ürünü olacak bir masal oluşturmaları, sınıfça oluşturdukları masal ile ilgili resimler yapmaları, masallarını tiyatro şeklinde canlandırarak, sahne dekorlarını kostümlerini, müziklerini de kendileri ayarlayarak izleyicilere sunmaları, masallarını kitap haline getirerek bir yayınevine bastrımaları..vb etkinlikleri içermektedir. Okulumuzda bu kapsamda dört adet masal üretilmiş, üç adet masalın yıl sonu gösterisi yapılmış, oluşturulan dört masal birleştirilerek bir yayınevine kitap halinde bastırılmıştır. Proje Kapsamnıda çalışmalar yapan ve yıl sonu gösterisleri çıkaran 3-D Sınıfı öğrencilerimize ve öğretmeni Bahar Yeliz SEVİM´e, 3-C Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni İnci BAŞAR´a, 3-A Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Muhsine KOÇ´a ve masal kitabı yazan 2-C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Sabriye NİĞDELİOĞLU´ na teşekkür ediyoruz.