Okuduğunu Canlandır Projemizi başarıyla uyguladık.

Okulumuza ait bir proje olan ve 2015-2016 Öğretim Yılından itibaren Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projesi olarak da benimsenen " Okuduğunu Canlandır Projemiz" i başarıyla uyguladık.

21.06.2016 1730

Projemizin amacı çocuklarımızda ve velilerimizde kitap okuma alışkanlığını artırmak, çocuların sosyal ve kişilik yönünden gelişimine katkı sağlamak, özgüven duygularını geliştirmek için çeşitli etkinlikler düzenlemekti. Bu kapsamda çocukların ilgisini çekecek bir kütüphane ortamı oluşturuldu. Tüm sınıflar belli bir programa göre haftada bir gün  ve her hafta bir öğrencinin anne veya babasını da davet ederek kütüphanede kitap okuma, okuma köşeleri oluşturma, kitap yazarlarıyla söyleşiler ve imza günü, okudukları kitaplar arasından en beğendiklerinin kahramanlarını sahne dekorunu, kostümlerini de ayarlayarak yıl sonunda tiyatro şeklinde canlandırma.vb. .faaliyetlerden oluşmaktaydı. Proje kapsamnında çalışmalar yaparak yıl sonu gösterisi de çıkaran 2-e sınıfı öğrencileri, velileri ve öğretmeni Arzu GÜLEÇYILDIZ´ a,3- B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Selahattin PARMAKSIZ´ a, 3-E Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Aynur UÇAR´ a, 4-A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Hülya MAVİŞ´e, 4-C sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Sevgi COŞKUNCU´ya 4-D sınıfı öğrencileri ve öğretmeni G.Çağlar DEMİRCİ´ ye teşekkür ediyoruz.