SPIN THE WHEEL OF LİFE ( Çarkını Çevir)  E Twining Projesini 1-B Sınıfı Öğrencilerimiz Uygulamaya başladı.

SPIN THE WHEEL OF LİFE ( Çarkını Çevir) E Twining Projesini 1-B Sınıfı Öğrencilerimiz Uygulamaya başladı.

1-B sınıfı öğrencilerimiz  ve Öğretmenleri Esra A.EREN ,SPIN THE WHEEL OF LİFE ( Çarkını Çevir)  E Twining Projesi ile heyecanlı ve aktivite dolu bir eğitim dönemine " Merhaba" dedi. Kuruculuğunu okulumuz 1-B sınıfı öğretmenimiz Esra A.EREN  ve Muğla -Dikmekavak Şeh.Mustafa Tayyar Temizel İlkokulu İngilizce öğretmeni İlknur ÖZER' in yaptığı projemiz, 10 Türk ,3 Yabancı ortakla çalışmalarına başlamıştır. Öğrencilerimize ve Öğretmenimiz Esra A..EREN' e başarılar diliyoruz.

23.02.2021 654

Proje uygulama sürecince öğrencilerimiz, üzerinde hayatın içindek aktivitlelerin yer aldığı bir çarkı çevirip her hafta sırası gelen aktiviteyi gerçekleştireceklerdir. Bu sayede yaşadıkları hayatta aktif rol alacaklardır. Kaliteli zaman geçirmeyi öğrenecekler; aynı zamanda öğrencilerimiz farklı ülkeler ve şehirlerden insanlarla tanışıp kaynaşma şansını elde etmiş olacaklardır.

23-02-202123-02-202123-02-2021