Tiyatro Etkinliğimiz

Dünya Tiyatrolar Haftası nedeniyle, tamamen okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenimiz Fatma( Gönül) AKSAR´ın emeği ile ortaya çıkarılan tiyarto gösterilerini okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimiz ve velilerimiz zevkle izlediler.

03.04.2015 1460

Okulumuz 2-F Sınıfı öğretmenimiz Fatma( Gönül) AKSAR´ın çalıştırmasıyla, okulumuz öğrencilerinden tiyatroya yeteneği olanlar arasından seçilen öğrencilerimizin ve 2-F sınıfı öğrencilerinin hazırlayıp bizlere sunduğu tiyatro gösterisini öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte büyük bir zevkle izledik. Emeği geçen öğretmenimiz Gönül Hanım´a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

tiyatroyiyatroyiyatroyiyatroyiyatroyiyatroyiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatrotiyatro