Şehit Jandarma Er Samet Akdeniz İlkokulu


Vizyon: Toplumları istenilen yere getirmek, cehaleti ortadan kaldırmak ve demokratik bir toplum yaratma yolundan, bu da ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireyleriyle sağlanabilir. Bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Varlığımız ve çabamız bu mukaddes amaç içindir!

Misyon: Bilgiye ulaşma yollarını ve merakını giderme çabası içinde bireyler yetiştirmek, Ulusal & Evrensel değerleri, geçmişten gelen değerleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; özgüven sahibi; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Sosyalleşme sürecine ve kendine en iyi yatırımı yapabilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Mezun ettiğimiz öğrencilerimizin çeşitli üniversitelerde görmemiz ve mesleklerine atılmalarıdır.

Saatler: 08.50-14:25
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: 9 adet ilkokul öğrencilerimizi ve 1 adet özel eğitim sınıfı öğrencilerimizi taşıyan olmak üzere 10 adet servis okulumuz öğrencilerini taşımaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okul bazında, futbol turnuvası, voleybol turnuvası, satranç turnuvası, mangala turnuvası, mendil kapmaca turnuvası, yakan top turnuvası, İs top turnuvası gibi bir çok turnuvalar düzenlenmektedir. Bu karma takım oluşturularak il veya ilçe bazında düzenlenen sportif turnuvalara da katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzun ürettiği iki Proje Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi olarak 2015-2016 ve 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında il çapında uygulanmıştır. Bu Projeler : " Kendi Masalını Oluştur" ve " Okuduğunu Canlandır" projelerimizdir. Ayrıca okul bünyesinde uygulamaya devam ettiğimiz " Haftanın En Temiz Sınıfı", " Ayın Öğrencisi", Birlikte Büyüyelim", " Dürüst Manav"..gibi çok projelerimiz vardır.

Telefon - 0224 2440024

Belgegeçer - (224) 244 0025

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sametakdenizilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenikent Mah., 735. Sokak ,No9/ 1 Osmangazi/Bursa.

Öğretmen :33
Öğrenci :621
Derslik :25
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Oyun Odası :2
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :4400
Yemekhane :1
Revir:2
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yenikent Mah.735.Sok. No: 9/1 (Hamitler Toki 2. Etap ) Osmangazi/BURSA

Adres - Yenikent Mah., 735. Sokak ,No9/ 1 Osmangazi/Bursa.

Ulaşım Altıparmaktan yukarıya doğru çıkış istikametinden(Timurtaş Türbesinden Devlet Hastanesine dönüyor) 40H otobüslerine binilecek .Diğer bir alternatif ise EMEK Trenine binilecek ve Organize İstasyonunda inilecek istasyonun sağ tarafındaki otobüs durağından B12 otobüslerine binilecek.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Osmangazi Merkez İlçede olup İlçe MEM´ e uzaklığı yaklaşık 10 km, Yenikent Mah. 735. Sk . N0: 9/1 de (Hamitler TOKİ Konutları içerisinde)