Kardeş okulumuza yardım ettik

Geçen Yıl Okulumuz öğretmeni iken Van İline öğretmen olarak atanan Aylin Özer öğretmenimizin görev yaptığı Van´ın Erciş İlçesine Bağlı Bucakönü Köyü İlkokulundaki kardeşlerimize kitap,kırtasiye ve giyecek malzemeleri gönderdik. Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Hülya MAVİŞ´in başlatmış olduğu yardım kampanyasına tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz destek vererek büyük bir yardımseverlik örneği sergilediler. Vandaki kardeşlerimize Bursa´dan selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

03.12.2014 1571